Stuurgroep

Sinds schooljaar 2015-2016 werken we in onze school met een stuurgroep ICT. Zo kunnen we alle ICT-capaciteiten van de leerkrachten bundelen om op pedagogisch vlak de ICT-werking in onze school te optimaliseren.

Onze stuurgroep is ingedeeld in twee subgroepen:
- Kern ict groep: Filip Vanderaerschot, Anne De Winter, Anne Rykaert, Cindy Devalckeneer, Dorien Van Hoof, Jo De Prins, Johan De Wolf, Kenny Winckelmans
- Pedagogische ict groep: Kenny Winckelmans, Veerle Poot, Cindy Devalckenaar, Stephanie Moens, Tiny Van Gucht, Dorien Van Hoof, Johan De Wolf

Anne Rykaert, Cindy Devalckeneer en Dorien Van Hoof zijn verantwoordelijk voor de schoolsite.
- Kristof De Loose en Jo De Prins zijn verantwoordelijk voor ‘Questi’, ons digitaal kindvolgsyteem.
- Kenny Winckelmans, Veerle Poot en Dorien Van Hoof zijn verantwoordelijk voor het beheer van het materiaal en zorgen voor de ondersteuning in de klas.

Anne De Winter is de ICT-inventarisatiepaal. Zij neemt vooral de organisatie op zich om alle noden en problemen in verband met ICT op te lossen.