Kinderrommelmarkt zondag 28 april 2019

 

Het is lente, tijd voor de grote lenteschoonmaak. Dus ook tijd om de speelgoedkast eens op te rommelen. Heb jij speelgoed waar je zoon of dochter niet meer mee speelt, vergeet je dan zeker niet in te schrijven voor de kinderrommelmarkt. En kom het samen hen verkopen op 28 april van 13u30 tot 17u00. Inschrijven kan je hier via het digitale formulier.

Om de namiddag nog aangenamer te maken, kan je ook proeven van het dessertenbuffet. Wil jij je kookkunsten tonen, en maak je graag iets klaar. Dan mag je ons dit altijd hier laten weten via het inschrijvingsformulier.

Heel graag tot dan! Het oudercomité van GBS De Waterleest

Boetseren van een godsbeeld 4de leerjaar ( godsdienst)

De leerlingen van het vierde leerjaar werkten rond hun godsbeeld. Neem een kijkje op hun site van de godsdienstklas.
 

Inschrijven kind geboortejaar 2017

Hier kan je een overzichtskalender terugvinden wanneer je je kind (geboren in het jaar 2017) kan inschrijven in onze school.

beZEMSTeel

Hier vind je de folder van de vakantiewerking beZEMSTeel voor de Krokus- en Paasvakantie.

Verloren voorwerpen

De vakantie komt er aan en de tafels met gevonden voorwerpen liggen weer vol. Je kan in de eetzaal hal op zoek gaan naar de koekjesdozen, fruitdozen, jassen, handschoenen, enz. die je al enkele maanden kwijt bent.

 

Helm op Fluo top

Tussen de herfstvakantie en de krokusvakantie doet onze school mee met de actie 'Helm op Fluo top'.  Zorg dat uw kinderen zichtbaar zijn en stuur ze met een fluohesje naar school.  Zorg nog meer voor hun veiligheid en laat hen op de fiets ook een helm dragen.  Uw kind kreeg hierover reeds een flyer mee naar huis.  Meer info vindt u op de website www.helmopfluotop.be.